Ruilen en Retourneren

Is je bestelde artikel niet helemaal naar wens? Dan kan je deze te allen tijden ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan alleen als het artikel ongebruikt is en geen beschadigingen heeft. 

Let op: gepersonaliseerde artikelen waarbij je zelf de naam/intialen kiest kunnen NIET geretourneerd of geruild worden. Ditzelfde geldt voor artikelen die op speciaal verzoek zijn aangepast (andere maat/kleur).
In verband met hygiëne kunnen oorbellen alleen geretourneerd worden wanneer deze nog ongedragen in de ongeopende verpakking zitten.

Voor het retourneren volg je de volgende stappen:

1. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan door een mailtje te sturen naar retour@nienza.nl. Vermeld in dit mailtje je ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. 

2. Verpak de artikelen in een deugdelijke verpakking (het liefst de verpakking waarin de artikelen geleverd zijn). Let op: verpak de sieraden nooit in een standaard envelop. Deze beschermt niet genoeg en hierdoor kunnen de artikelen beschadigd retour komen.

3. Stuur het pakketje (op eigen kosten) retour naar:

Nienza
Oester 20
1775 JG Middenmeer

4. Wanneer je retour ontvangen en goedgekeurd is ontvang je binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Nienza is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van geretourneerde pakketjes. Wanneer het pakketje is kwijtgeraakt is het niet mogelijk om de retour te verwerken. Wil je er zeker van zijn dat je retour goed aankomt? Dan kan je het pakketje aangetekend retourzenden. 

© 2019 - 2021 Nienza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel